Източник и снимка: 24rodopi.comПочивай в мир Слънчице Прекрасно! Аллах с Дженнет

...
Източник и снимка: 24rodopi.comПочивай в мир Слънчице Прекрасно! Аллах с Дженнет
Коментари Харесай

Приятели на удавените в река Върбица ученички потънаха в скръб!

Източник и фотография: 24rodopi.com

„ Почивай в мир Слънчице Прекрасно! Аллах с Дженнет (рай - б. р.) да те подари! Винаги ще те помним. Дано там си на по-добро място! Никога няма да те забравим Милятче... Много ще ни Липсваш “, с тези думи се сбогува с Милятка Купенова нейна другарка. Написани са в профила на тийнейджърката, която почина във водите на река Върбица.

Както е известно,   Милятка и нейна другарка се удавиха наоколо до моста за Садовица .

23 юни - неделя, е разгласен за ден на печал в община Момчилград в памет на двете починали деца. Със заповед на кмета Сунай Хасан са анулирани всички увеселителни прояви, а знамената в общинските институции ще бъдат пуснати на половина.

Момичетата - на 15 и на 16 години, са учили в междинното мюсюлманско учебно заведение в Момчилград. В петък следобяд отишли с връстници да се разхладят в „ Бента “, както локалните назовават вира под моста за Садовица.

Те се къпели, когато край тях се появила водна змия и ги паникьосала. В паниката, вместо да излязат от водата, двете девойки влезнали към дълбоката част на вира и потънали.

От село Осиково е починалата Милятка Купенова. “Едно момиче, изпълнено с доста упоритости и фантазии, ежедневно се бореше за своите цели. Едно усмихнато и лъчезарно момиче, което със своята почтена усмивка стопляше душата на всеки. Тя е толкоз почтена, блага и добра, а в този момент към този момент, блага, ти си Ангел. Почивай в мир! ”, написа нейна другарка във фейсбук.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР